Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Clarificari

Posted by daurel pe 30 mai 2013

De fapt, sunt nevoit sa vin cu ceva justificari privind „procedurile” aplicate de subsemnatul in placuta activitate de blogãreala. Azi mã refer doar la doua aspecte.

1.Despre Blogspot am scris pe 16 septembrie 2012

Dupa cât cunosc,  majoritatea blogurilor  sunt gazduite gratis  pe Blogspot sau WordPress ; intamplarea face ca cel care mi-a fãcut blogul sã mã plaseze pe cea de-a doua platforma.

Pâna la jumatatea anului 2009 n-am reusit sa comentez pe blogurile din Blogspot; primul blog mai prietenos a fost Geocer; problema era ca blogurile din aceasta platforma imi cereau dubla si tripla identificare.

Cu perseverenta, am reusit sa comentez  si pe alte bloguri Blogspot: Ema, Calin Hera, Domnul Paul, Carmen…Am enumerat cele care au un blogroll special: apar titlurile si timpii ultimelor postari ale corespondentilor; deci se face o binevenita  publicitate. La fel de interesanta mi s-a pãrut ideea de pe blogurile Zinei: dupa comentariu apare si un link spre ultima postare a comentatorului !

Una cu alta, mã onoreazã si avantajeaza bloggerii din Blogspot.

Totusi, sunt obligat sa mentionez ca evit sa accesez câteva bloguri din aceasta platforma, fara sa le pot reprosa ceva proprietarilor, autorilor. Mi s-a intâmplat de multe ori sã se blocheze calculatorul sau sã nu reusesc plasarea comentariilor; cel mai grav a fost când link-ul Daurel, dintr-un comentariu in Blogspot, ducea spre un sit dubios…

*

2. Despre discutii particulare cu bloggerii  prin e-mail: nu-mi convin astfel de practici mi se par sectare…

De altfel, la adresa mea de e-mail are acces intreaga familie; este locul unde imi parvin multe informatii fructificabile in blogolume.

2 răspunsuri sa “Clarificari”

  1. Zina said

    Socot că adăugarea la sfârșitul comentariului a ultimului articol apărut pe blogul comentatorului este o mica răsplată pentru faptul că acesta a avut bunăvoința să citească și să comenteze pe blogul meu. Lucrul se realizează foarte simplu, adăugând în lista pluginurilor sau modulelor pluginul (modulul) CommentLuv.

  2. CARMEN said

    Atât eu cât si tatal meu, care nu mai activeaza in rândul bloggerilor, suntem onorati sa citim acest articol. Iti multumim si te asiguram ca si noua ne face mare placere sa te citim.
    Stiu ca o buna bucata de vreme numele tau nu aparea la comentarii si apreciez cu atat mai mult faptul ca te straduiai sa lasi un semn ca ai trecut pe pagina mea, inserând si numele tau in casuta de comentarii. Iti multumesc înca o data!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: