Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Joi, adica ieri, nu am postat; mi-am savurat…

Posted by daurel pe 19 august 2011

…succesul de miercuri.

Rãu am fãcut: am pornit sãptamâna ZeListului cu stângul…Daca postam, punctam cel putin de trei ori: aveau blogerii amabili de top  unde sa pinguiascã, aveam trafic, se contabilizau articole…Comentariile, dupa câte stiu, nu puncteaza; totusi, sunt sigur, comentariile conteaza pentru 99,921 dintre bloggeri.

Abia azi, consultand topul, mi-am dat seama de unele greseli: trebuie postat, repostat, zilnic; este singura sansa a celor (incã)  fãrã notorietate.

Constatând cã am pierdut 1% (vreo 700 de pozitii) in doua luni, am cãutat cine-i acum pe pozitiile 1100-1150, mi-a atras atentia un blog care a urcat peste 3000 (trei mii) de locuri intr-o sãptamâna:http://peschetta.wordpress.com/2011/06/26/6-ani-de-antena-3/; deci teoria cu notorietatea se confirma…

Mã amuzã in continuare expresia „sunt mai tare decat 97,12 %”; am cãutat ce procente are cel de pe primul loc. Am gãsit ca este mai tare decât 99,99 %...Deci e loc de mai bine. De altfel, premiantul n-a postat decat 4 articole in 30 de zile, conf. ZeList…

PS. Pentru cei declarati dezinteresati de pozitia in top: daca  blogul este bine plasat, apelurile umanitare au vizibilitate.

Nu se stie niciodata…

5 răspunsuri sa “Joi, adica ieri, nu am postat; mi-am savurat…”

 1. Zina said

  Blogul ăla a urcat în zelist 3000 de locuri într-o săptămână aşa cum o să le şi coboare… A dat şi el un „tun”, ca în comerţ, cu articolul despre A3. Să fim sănătoşi şi să scriem frumos şi des !

 2. Bun articol, Daurel! Fina ironia 😉
  Zelist e o mizerie romaneasca, eu le-am scos ieri widget-ul de pe blog. In fond, ar trebui sa intelegem, noi astia micii, ca scriem pentru cititori si pentru noi, nu pentru Zelist.

 3. Cum spuneam , nu știu cum se urcă în Zelist. Nu-mi plac coborâșurile impuse..
  Eu scriu. Pur și simplu!

  Am o amintire- așa cere psipsina
  http://incertitudini2008.blogspot.com/2011/08/4-galbeni.html

 4. Zamfir POP said

  „Qr trebui sa intelegem, noi astia micii, ca scriem pentru cititori si pentru noi, nu pentru Zelist” – este exact ce am spus şi eu de-atâtea ori!
  Sincer: dacă blogul îmi saltă în zelist o mie de poziţii, mă bucur. Dacă la o postare am o duzină de comentarii şi se iscă o polemică, sunt FERICIT!

 5. […] privire aruncată aici n-are cu ce vă dăuna: ioan usca, coolnewz, daurel, oana clara, scorpio, dictatura justiţiei Share this:TwitterFacebookLinkedInLike this:LikeBe the […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: