Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Perceptii

Posted by daurel pe 4 iunie 2011

Pierd mai mult timp pe forumuri, decat pentru citirea stirilor. Uneori e amuzant, altadata dezarmant…

Dau doua stiri si  2-3 comentarii.

STIREA 1

Susţinătorii ÎPS Nicolae Corneanu au demarat o adevărată campanie împotriva episcopului – vicar PS Paisie Lugojeanul, desemnat vineri de Patriarhie să se ocupe de treburile administrative ale Mitropoliei Banatului.

Comentariile forumistilor:

25 mai, 09:37. ortodox

Nune spune nimenea de ce CONFESIUNE si de ce CONVINGERI sunt cei care protesteaza si cei care comenteaza? Ar fi interesant de stiut cine vorbeste ! In treburile Sfntului Sinod nu ar fi cazul sa ne dam toti cu parerea, nefiind fotbal sau gastronomie.

24 mai, 14:42. VISANDU

„Prof.univ.V.Baaalteanu, prof de doua CEPE DEGERATE, uita ca N.Corneanu a fost informator al securitatii ceausiste si ca, la varsta lui, este mai bine sa fie lasat acasa. Pentru un protest, se pot aduna fara probleme doua babe obosite, trei cersetori sau boschetari, niste amatori de scandal si un prof.univ. de la Universitatea LINGAULUI BASHINAR, MUHAIES.

Un roman
1 răspuns, 2 voturi
24 mai, 20:56. Un roman

DA, VISANDULE, N. CORNEANU A COLABORAT CU SECURITATEA CA TOTI INALTII IERRHI AI BISERICII SECURISTICE ROMANE, DAR A FOST SINGURUL CARE A AVUT COLANA VERTEBRALA SA O RECUNOASCA SI SA ISI PUNA CENUSA IN CAP INCA DIN 1990. SI ESTE UN ECUMENIST AUTENTIC, DESCHIS SPRE COLABORAREA CU ALTE BISERICI SURORI, SPRE DEOSEBIRE DE INALTII TALIBANI DIN SFANTUL (??!!) SINOD; TOCMAI DE ACEEA ESTE OSTRACIZAT DE LIGHIONANELE DIN CONDUCEREA B.O.R..

cogito
1 răspuns, 1 vot
25 mai, 11:04. cogito

ecumenismul este o metafora prin care biserica catolica doreste sa absoarba biserica ortodoxa…nu va lasati pacaliti de aparenta de ambivalenta a cuvantului.

***

STIRE 2

Imagini inedite cu Ratko Mladici au fost date publicităţii de Serbia. Potrivit guvernului de la Belgrad ultimele imagini filmate cu fostul lider militar al sârbilor din Bosnia sunt de acum opt ani.

                                                                          *

2 răspunsuri sa “Perceptii”

  1. […] Cati Lupaşcu,  Costin Comba, Gabi, Ana Usca,  Gina,   Caius, Cati, Melami, Daurel, Coolnewz, Cella, Vania, Gabi123, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, Griska, Ilarie, Irina Comba, […]

  2. […] Lupaşcu,  Costin Comba, Gabi, Ana Usca, Aurora, Gina,   Caius, Cati, Melami, Daurel, Coolnewz, Cella, Vania, Gabi123, Gabriela Elena, Gabriela Savitsky, Griska, Ilarie, Irina Comba, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: