Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Marile familii

Posted by daurel pe 5 mai 2011

Mi-a citit  Brudi un  e-mail primit de familia lui si de inca  cel putin cincizeci de verisori si veri din aceasta familie; eu si Brudi suntem colaterali, nu suntem veri, insa nu suntem considerati chiar pierduti…

Este vorba de o cerere de ajutor; ajutor  prin rugaciuni simultane, solicitat de  fiicã pentru sanatatea  tatalui ei; n-a uitat sa adauge si alte rude aflate in suferinta. Voi reproduce finalul scrisorii.

Puteti citi fara spaime: nu se sugereaza trimiterea de bani, nu se cere sa fie dat urgent mai departe, nu contine nici o amenintare daca cineva nu consimte.

Dupa cate-mi amintesc, in textul integral nu este dat numele de botez al tatalui; din fericire eu mi l-am amintit când am aflat ca este unul dintre gemeni, „cel din Oradea”. Iata cat de  matur scrie Carmen, pe care n-o cunosc, nu stiu  ce varsta are.

(…)Ma intrebam oare ce se intampla cu familia noastra  in ultima vreme  de sunt atatea probleme de sanatate, si nu dintre cele usoare… Eu cred ca Dumnezeu ne iubeste prea mult ca sa ne lase sa stam cu ochii indreptati atata spre pamantul acesta si doreste sa luam mai in serios vesnicia si lucrurile care conteaza cu adevarat. Iar viata asta, chiar si plina de durere daca ar fi, nu poate fi pusa alaturi cu vesnicia.
Pentru toti cei ce ar dori sa ne sprijine in rugaciune si in post – mami ar prefera ziua de joi ca zi de post pentru tati. Astazi doar acum, tarziu am reusit sa scriu emailul asa ca nu stiu cati il vor fi citit pana dimineata. Cine poate si doreste sa ni se alaturi o poate face insa si in urmatoarele zile de joi. Cateva din motivele de rugaciune:
– sa nu-l doboare pe tati vestile ce le va primi, sa ramana tare in credinta si nadejde
– Domnul sa ne arate voia cu privire la spitalul unde sa ne ducem si sa ne indrepte spre doctori competenti si cu inima pentu bolnavi
– Domnul sa nu ingaduie prea multa suferinta trupeasca
– Vindecare trupeasca astfel ca tati sa poata marturisi ce i-a facut Domnul si o apropiere adanca de Domnul pentru el si pentru noi
– credinta puternica
Domnul sa ne asculte rugile. Si alaturi de tati sa nu uitam de ceilalti dragi ai nostri: tusa Fleur, tusa Cornelia, unchiu Florin si unchiu Mitica.
Multumim frumos in Numele Domnului Isus.
Carmen

7 răspunsuri to “Marile familii”

 1. Gabriela said

  este impresionant.Uneori e atat de simplu sa ajuti pe cineva, chiar si cu o voba de incurajare si de solidaritate, chiar si cu o rugaciune ori un gand.

 2. Din simplitatea atât de expresivă a unor oameni învățăm să alungăm disperarea! Chiar există oameni buni!
  Mulțumesc!

 3. CELLA said

  nu ştiu dacă este adevărat, ezit dar uite că totuşi scriu,că există ‘grupri’ care fac rugăciuni colective joia la ora 21 pentru România
  mai ştiu, din auzite, despre asceţi care se roagă pentru ‘noi’
  subiectul este atît de ‘delicat’, cumva, că nu se ‘expune’
  doar EXISTĂ!

 4. Un copil n-ar trebui lasat sa cunosca o suferinta atat de profunda. Parearea mea, nu sustin ca e si cea corecta. Mai ales ca, din cate inteleg din text, acesta este doar inceputul.

 5. Ale said

  O sa ma rog si eu cu ei.

 6. daurel said

  @Gabriela, trebuie si ceva compasiune.

  @Incertitudini, am impresia ca sunt multi oameni buni; chiar o majoritate, insa nu au timp de publicitate

  @Cati Lupascu, m-am gandit la problema; autoarea are vreo 24 de ani; se pare ca textul a fost conceput impreuna cu mama-sa;stiu ca este o familie credincioasa, deci isi accepta soarta.

  @Cella, am auzit si eu ceva; trebuie mare determinare, deoarece este ora de varf la TV…

  @Ale, sa fie primit.

 7. CELLA said

  uite, una dintre dovezi
  http://melfiorra.ro/?page_id=439

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: