Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Bani in plus

Posted by daurel pe 31 martie 2011

Am copiat, din nu mai stiu care ziar,  textul de mai jos. Asa cum am promis se adreseaza celor care nu cred ca maine, de 1 aprilie, se vor termina problemele economice. Cealalta poveste, cu sirena care indeplineste  o dorinta la sotie si una la sot, o voi lansa mai tarziu. Va fi dedicata optimistilor prospeti iesiti din recesiune.

1. Ia un job part-time. Cea mai întâlnită metodă prin care poţi câştiga un ban în plus este, desigur, un extra-job, cum ar fi un job part-time, de babysitter. Nici un job ca freelencer nu este de lepădat. Daca ai pasiuni precum scrisul sau fotografia, poţi colabora cu publicaţii care ar putea avea nevoie de serviciile tale.

2. Vinde lucrurile pe care nu le mai foloseşti.


3. Dă meditaţii.

4. Navighezi pe net tot timpul aşa că de ce nu ai face şi ceva bani din asta. În străinătate, dar şi în România, în ultimul timp, au apărut firme care plătesc utilizatorii de Internet pentru a accesa anumite site-uri. Nu este o ocupaţie foarte bănoasă, dar cei care iau în serios aceste oferte au reuşit să câştige câte 100 de dolari lunar sau chiar mai mult.

5. Colaborează cu firme care se bazează pe marketingul direct, cum ar fi Avon sau Amway. Pentru a deveni colaborator Avon, de exemplu, nu ai nevoie decât de o sumă de circa 10 dolari.

6. Vinde instantaneele pe care le suprinzi în viaţa de zi cu zi cu aparatul tău de fotografiat unei firme care stochează imagini, cum ar fi Shutterstock.com. Dacă imaginile tale sunt acceptate, poţi primi pentru o fotografie circa 25 de cenţi.

7. Foloseşte maşina personală ca mijloc de promovare a unei firme.

8. Reciclează gunoiul. Firmele care folosesc plastic, sticlă sau fier, cumpără de la populaţie aceasta materie primă refolosibila.

9. Nu trebuie neapărat să faci ceva în plus pentru un câştig suplimentar. Este suficient să încerci să consumi mai puţin. Pentru început, dacă eşti fumător, ai putea încerca să renunţi la acest obicei sau cel puţin să reduce numărul de ţigări fumate.

10. Ţine evidenţa cheltuielilor. Este o metodă de a obţine un ban în plus care, din nou, nu presupune mult efort. Dacă alcătuieşti o listă cu toate cheltuielile, vei fi suprins să observi câte lucruri inutile cumperi într-o lună şi la care ai putea renunţa cu uşurinţă.

In aceeasi idee: http://www.informatiiprofesionale.ro/productie/service/cum-sa-castigi-bani-in-plus/

4 răspunsuri to “Bani in plus”

 1. gabriela said

  interesant. La toate acestea m-am gandit si eu si am convingerea ca inca alti multi romani. E adevarat ca sunt niste idei dar rezultatele lor sunt modeste. Ai omis, plecarea in alta tara. Asta sigur ne va rezolva problemele. 🙂

 2. g1b2i3 said

  Mi-ar fi de folos sa fac cativa bani cu navigatul pe net…si pot sa spun ca am un job part-time(fara salariu).

 3. S-ar zice că 3 și 10 sunt numerele mele norocoase.

 4. daurel said

  @Gabriela,nu sunt idei de imbogatire, ci de vietuire…; cele de imbogatire sunt atat de simple, incat nu le (ma) crede nimeni.

  @G1b2i3, sunt sigur ca ati putea gastiga cu net-ul, insa ar pierde bloggerii un blog artistic…

  @Incertitudini, mie mi-e greu si cu un punct: 10

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: