Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Voiam să repostez despre…

Posted by daurel pe 20 ianuarie 2011

…nominalizările pentru premiantii blogosferei, blogolumii; este vorba de articolul de anul trecut din ianuarie: bucuria-de-a-fi-fericit…

Ori de câte ori este vorba despre clasamente, premieri, ierarhizări, imi vine in minte povestea adevărată intitulată de mine Ultima-serbare-scolara.

Mai am o decadã pentru a răspunde la leapsa nominalizarilor, deci pot să mai adun voturi si puncte in ZeList aplicând niste strategii; implicit si tactici…

Lãsând glumele la o parte, doresc sa-mi reafirm ingrijorarea in ceea ce priveste strategia si tactica PNL-ului de-a se intovărăsi cu PC-ul lui Voiculescu. Nu prea retin chipuri din PC, exceptând doua doamne, ale cãror nume imi scapã; … una a fost sefã la loteria statului.

Problema lui Crin Antonescu este Dan Voiculescu.

Mulţi români au repulsie faţă de afaceri si afaceristi. As nuanta putin; afaceri au facut si mai fac majoritatea sătenilor; mă refer la comercializarea surplusului din gospodărie, conlucrarea cu alti sateni…; tot in zona de afaceri intră si seviciile de contabilitate, constructii, instalatii, menaj…;  toţi liber-profesionistii fac afaceri, insa nu cred cã le-ar conveni sa aiba de-a face cu afaceristi cu un afacerist; mai ales cu unul  feroce !

Iata ce zicea recent afaceristul Voiculescu, cel ce orienteaza Antenele, pe blogul personal:

In negocieri, intâlnirea cu un idiot este un noroc exceptional. De la idiot poti lua totul, fãrã a-i da nimic in schimb.

Mai recomand:satisfatti-stupidi-nu-este-pentru-alegatorii-liberali

 

 

 

5 răspunsuri sa “Voiam să repostez despre…”

  1. Știința afacerilor începe din fașă- copilul plânge, să fie luat în brațe.

  2. gabriela said

    Am aruncat si eu o privire pe link-ul catre articolul scris de Voiculescu. A lucrat in comert exterior pe vremea odiosului si nu a fost securist? Individul acesta ne considera pe toti prosti? Deja ma enervez. Motanul Felix cica n-a mancat peste, nici gura nu-i miroase.

  3. Aruncați o privire spre Blog de Blog-două nominalizări!!

  4. emahategan said

    Sa cred ca toti afaceristii cu care a avut de a face Voiculescu,au fost idioti?A luat totul….si nu a dat nimic? Asa se explica fabuloasa avere adunata pe cai”cinstite”.

  5. […] si pentru Cristian Dima, Cristian Lisandru, daurel, Naiv, Călin, Laura, Nea Costache, Alex, Năbădăiosul, Dan, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: