Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Decizii pripite

Posted by daurel pe 23 februarie 2010

As putea sã mã refer la activitatea guvernului, dar expresia ar fi prea blândã. Dacã cineva este conectat la politicã, poate aplica si acolo pãrerile ce le voi debita…Imi vine in minte o postare recentã pe blogul Cellei, unde s-au iscat discutii dacã trebuie datã cuiva a doua sansã; eu am sustinut cã mi s-a dat, de multe ori, cel putin incã o sansã. Nu stiu, incã, dacã acele persoane generoase/omenoase  regretã…Sper cã nu, deoarece s-au simtit bine când m-au creditat. Dacã erau crestini au iertat in spiritul religiei; dacã erau liber-cugetãtori s-au simtit si mai destepti…Or mai fi variante, dar nu suntem la 6 din 49. Toatã prefata asta nu-i decât un pretext de-a reda douã povestioare. Prima este cu un tip care intrã agitat intr-un local si cere ceva impotriva sughiturilor. A reusit sã explice cã-i vorba de sotia lui, dupã ce a incasat câteva palme peste ceafã. In  cealaltã poveste, se pripesc niste  intelectuali. Iatã cum. Un bolnav sustinea cã a inghitit un cal. Psihiatrul decide o pãcãlealã  cu o operatie  fictivã  si aranjeazã treaba cu un chirurg. Când se trezeste,  pacientul  vede calul lângã pat si exclamã:  „Nu-i  calul meu…; al meu era negru!”

14 răspunsuri sa “Decizii pripite”

 1. Am participat si eu la discutiile de pe blogul CELLEI si am spus ca daca imi pierd increderea in cineva e pierduta pentru totdeauna.Iert persoana,dar pentru mine e foarte greu de suportat sa joc teatru ca si cand totul e ca inainte.
  Acum depinde si in ce consta inselaciunea,asa cred.

 2. […] Cei/cele iubibiţi/te, cei care(cred) că iubesc… să vorbească. […]

 3. Mirela said

  I-am spus și CELLEI, sper că m-a înșeles, una e să-mi pierd deefinitiv încrederea în cineva și alta e să acord o doua șansă cuiva care greșește pentru prima oară și nu o face intenționat. Oamnei suntem, dacă suntem!

 4. Mirela said

  Erată: ÎnȚeles și oamEni ! Mulțumesc!

 5. lucia.alexandru said

  Eu iert si-a doua oara! 🙂

 6. daurel said

  @Supravietuitor.Cel ce iarta se simte usurat…@Cella. Este clar…@Mirela. Cine are copii…@Lucia.Este o schimbare, daca nu dati cu raii de pamant.

 7. Este sublim sa stii si sa poti sa ierti, neconditionat. Putini insa sunt capabili de asta. La urma urmei suntem oameni, cu orgolii, cu pacate, inzestrati doar cu anumite „puteri”. Cand vine vorba de a doua sansa, eu condier ca e bine sa o dai. Cel putin pentru a lamuri exact lucrurile.

 8. *consider

 9. Onu Ionescu said

  @lucia,Cati,

  este nobil sa ierti!
  seninatatea distinsa,a chipurilor voastre, o exprima generos!

 10. lucia said

  @daurel
  Pai,numai dupa aia,ii iert! 🙂
  @onu
  🙂

 11. Onu Ionescu said

  @lucia,

  sa pricep ca poza este facuta inainte de a fi iertat pe cineva?

 12. daurel said

  Las in continuare forma aceasta cu poze pregnante: da rezultate… @Cati Lupascu.Iertam, dar nu-i luam de nevasta (vorba sotiei mele); @Onu Ionescu. Bine ati venit! @Lucia.Cam costisitor…

 13. cristian said

  eu alerg de cand ma stiu dupa un cal alb…

 14. Zamfir POP said

  O păţeşti? Ierţi. O păţeşti din nou. Logic, trebuie să ierţi din nou. Doar frica păzeşte via!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: