Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Improvizatii

Posted by daurel pe 27 noiembrie 2009

Poate nu sunt  persoana potrivita sã vorbesc despre improvizatii; prietenii si familia stiu de ce…  Cititorii  acestui blog au observat ca improvizez zilnic. Imi place sa experimentez, sa incerc; daca reusesc mã plictisesc  si trec la altã temã. Desigur, garajul si pivnita imi sunt pline de incercari nereusite…Si arhiva blogului…Familia s-a obisnuit fãrã sa fiu nevoit sa recurg la violente! Prietenii isi vãd de improvizatiile lor…Partea ciudata este cã, de un timp  au inceput sa mã enerveze improvizatiile personajelor publice , care pânã acum mi se pareau amuzante, uneori chiar inteligente… Poate  pretul spectacolului public este prea mare, poate mi-am pierdut simtul umorului…Chestii de sociologie, psihologie…Trece…

10 răspunsuri sa “Improvizatii”

 1. sebra said

  Am crezut că am nimerit la mine pe blog 🙂
  On topic,
  Spectacolul e grotesc deja.Iar preţul? Plătim prea mult pentru aşa ceva.Şi dacă nu tragem cortina, vor plăti şi copiii noştri.

 2. cristian said

  poate ca trece, dar sunt convins ca trece tare greu… din pacate…

 3. Zamfir POP said

  Nu e grav dacă ţi-ai pierdut simţul umorului (deşi, nu se vede deloc!). Mai grav ar fi dacă ai achiziţiona simţul … omorului (uneori, mie teamă!).

 4. daurel said

  @Sebra. Va trebui sa-mi mai poavazez si eu prima pagina a blogului, dar deocamdata merge…Spectacolul national va fi schimbat de catre tineri; cat mai curand… in vreo 20 de ani!

 5. daurel said

  @Cristian. Imi pare rau ca platim impozite, iar politicienii isi fac imagine pe banii nostri; uite ce greu este sa te faci cunoscut fara partid cu licitatii trucate; ma refer si la bloguri…

 6. daurel said

  @Zamfir POP. Nu-mi fac eu pacate capitale cu nemernicii…

 7. ”parintii au mancat agurida, iar copiilor li s-a strepezit gura”

  Multi tovarasi frecventau si ”Ana Aslan” intr-o incercare de a-si prelungi viata !
  Asa e, inca 20 de ani !

 8. lucia said

  @daurel
  Sociologia are de lucru.Deh,campanie electorala!Aveti un simt al umorului deosebit de fin,cu o tusa extrem de personala.Nu cred ca e posibil sa-l mai pierdeti.Mai jos ,democratia romaneasca nu poate sa cada.Doar sa se dizolve in dictatura.

 9. daurel said

  @Strongvaleriana. Au facut si parintii cat a fost posibil sub teroare…Triste sunt spaimele de dupa 1989, cand parintii nu asculta de copii!

 10. daurel said

  @Lucia.Multumesc. S-au pierdut si averi mai mari… Nu este riscul unei dictaturi adevarate, ci de autoritarism cazon si pretentii de reforme lipsite de inspiratie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: