Daurel's Blog

Just another WordPress.com weblog

Blogareala

Posted by daurel pe 13 iunie 2009

Am vrut sa zic Blogareala de  joi, dar nu ar reflecta realitatea. Zilnic  citesc vreo zece bloguri.  Citesc in diagonala articolele. Multe se lamuresc in comentarii si replici!  Frunzaresc si nu este bine! Comentez numai daca  inteleg ceva, daca ma priveste…Desigur sunt multe care ma privesc, dar nu inteleg eu. Am pierdut multe citind superficial. Voi aminti ca am ratat intalnirile cu bloggerii puse la cale de Satmareanca; n-am citit pe Ioan Usca tocmai in ziua cand amintea de mine!  Tarziu am inteles, de la Zamfir Turdeanu’ , ca  joia se da statistica blogurilor; articolul lui Zamfir incepea cu joia libera a servitoarelor!  Glume de la Cluuuj…Politica si fotbal, la nivel national, gasesc pe blogul Roxanei Iordache; acolo este simplu de comentat: ” Rusineee!” ,”Asa nu se mai poate”….. Muzica buna este la Octav Pelin,  dar si la Mihaella1, prima in turism. Nu-mi plac incheierile, concluziile, deciziile…, dar, deocamdata zic: cand nu scriu pe paginile mele, poate sunt in vizita la cei de care va tot spun. Daca nu comentez nici acolo, inseamna ca-i vizitez pe prietenii lor…Sau n-am internet…Sau am de tzesut!

6 răspunsuri sa “Blogareala”

 1. Vania said

  Oricum, să nu se înţeleagă că ar avea cineva normă la postat ori comentarii. Când vine Muza…

 2. daurel said

  @Vania, zic si eu: stirile de presa trebuie comentate la cald, inaintea analistilor; arta, literatura trebuie sa se aseze la locul ei, cu socoteala, fara sminteala…Altfel: o bucurie trebuie impartasita rapid…Multumesc.

 3. zamfirpop said

  Iar dacă în loc să vină Muza vine Rodica (sau Mariana sau Octavia sau …. oricare alta!), te-ai lins pe bot de comentarii în ziua respectivă!

 4. daurel said

  Zamfirpop, fiecare stie cateva bloguri muncite, oneste, inspirate. Deci merita promovate, comentate… cu har! Muza vs Amuza !

 5. sandubradea said

  Cred ca demonstatiile de forta ale „fanilor ” fotbalisti m-au facut sa urmaresc cu placere mai mare meciurile de handbal …Sper ca muza sa-ti fie alaturi permanent…Sandu

 6. daurel said

  @Sandubradea, nu mi-am facut inca timp pentru a viziona sport; cand voi avea timp, ma apuc de facut sport: SHAH !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: